Fort Bonifacio Branch:
 
Ground Floor Unit 101 The Bonifacio Prime 20th Drive McKinley Business Park BGC Taguig 

Primary Class

TIME

ACTIVITY

8:20-8:40

Drop off/Free Choice

8:40-9:00

Circle Time

9:00-10:30

Centers

10:30-10:50

Snack

10:50-11:10

Storytelling/Art/Rhymes

11:10-11:25

Playroom

11:25-11:30

Goodbye Circle for morning students

11:30-12:30

Lunch and Rest Period

12:30-1:00

Circle Time

1:00-2:30

Centers

2:30-2:50

Snack

2:50-3:10

Storytelling/Art/Rhymes

3:10-3:25

Playroom

3:25-3:30

Goodbye Circle

Two’s Class - Monday to Thursday Schedule

TIME

ACTIVITY

DURATION

8:20-8:30

Drop off

10 Minutes

8:30-8:45 

Filter in

15 Minutes

8:45-9:05

Circle time

20 Minutes

9:05-9:50

Gross Motor

45 Minutes

9:50-10:05

Snack time

15 Minutes

10:05-10:50

Centers

45 Minutes

10:50-11:05

Food Tasting

15 Minutes

11:05-11:15 Storytelling

10 Minutes

11:15-11:25 Grooming

10 Minutes

11:25-11:30  Goodbye Circle

5 Minutes

Two’s Class - Friday Schedule

TIME

1ST 2ND 3RD

4TH

DURATION

8:20-8:30

DROP OFF

10 Minutes

8:30-8:40

FILTER IN

10 Minutes

8:40-9:00

CIRCLE TIME

20 Minutes

9:00-9:45

YOGA

BLL

YOGA

MUSIC AND ART

45 Minutes

9:45-10:05

SNACK TIME

20 Minutes

10:05-10:20

FOOD TASTING

15 Minutes

10:20-10:30

STORYTELLING

10 Minutes

10:30-11:00

GROSS MOTOR

30 Minutes
11:00-11:15

CENTERS

15 Minutes
11:15-11:25

GROOMING

10 Minutes
11:25-11:30

GOODBYE CIRCLE

5 Minutes